29 Temmuz 2013 Pazartesi

CLINIQUE Alışverişi

   Merhaba,
   Uzun bir aradan sonra bir alışveriş yazısıyla beraberiz. İnşallah gene tembellik edip büyük bir ara vermezsem yazacak çok şey birikti. 
  

Clinique alışveriş toplu
    Clinique chubby stick almak için yapılmış bir alışverişti bu aslında. Ama bir kampanya dönemine denk geldiği için çok güzel oldu. Çünkü bir seyahat boy hıgh impact mascara, fotoğrafta gözükmeyen ve kızımın el koyduğu bir seyahat boy chubby stick'im daha oldu. Elimdekiler mega melon ve  yeni çıkan chubby stick intense serisinden chunkiest chili . Çok yakında bunlara curvest karamel de eklenecek. Alışveriş sepetimde duruyor kendisi. Alışverişimi online olarak yapmayı tercih ettim. Böylece deneme ürünlerini de alma şansım oldu ve seyahat boy ürünlerde ufacık birşey değil. Tek kötü yanı onlarda renk seçme şansımın olmamasıydı.



    Clinique even better fondöteni de deneme amaçlı aldım. Pek uyuşamadık kendisi ile sanki. Daha sonra ayrıntılı olarak yazarım. Online sitesinde şimdi de 2 ürün alımına orjinal boy tekli far hediye ediyor duymayanlara duyurayım istedim. Sevgiler...















4 yorum :

  1. Merhaba canım,
    Bloğunu yeni keşfettim ve çok beğendim.
    Seni izlemeye aldım. Bana da beklerim.
    http://fatoscatadlar.blogspot.com/
    Güzel paylaşımlarda görüşmek dileğiyle,
    İzmir'den sevgiler...

    YanıtlaSil