21 Nisan 2013 Pazar

CİLT bakimi, Nivea derinlemesine temizleme yüz maskesi

   Cilt bakımı denince yüz maskelerini gözardı etmemek lazım diyorum. En sık kullandığım maskeyi sizinle paylaşmak istedim. Nivea' nın bu maskelerini migrostaki indirimlerde topluyor ve haftada bir uygulamaya çalışıyorum.  Uygulamadan önce cildimi neutrogena yüz temizleme jeli ile yıkıyorum. Genelde duştan sonra uyguluyorum. Hemen sonra değil ama, bir yarım saat falan geçmesini bekliyorum. Sürdükten sonra kuruması için bekliyorum. Ortalama 15-20 dakika gibi bir sürede kuruyor. Saçlarınıza değdirmeyin, soyularak çıkarıldığından, saçtan çıkarmaya uğraşırsınız. Daha sonra da ılık suyla yüzümü yıkıyorum.
nivea derinlemesine temizleme maskesi
    Cilt bakımı bir bütün olduğuna göre maskelerimizi ihmal etmeyelim değil mi? Şimdi gelelim özelliklerine. temizleme maskesi olarak cildi kir ve ölü hücrelerden arındırıyor. İçinde panthenol olduğu için kullandıktan sonra bir gerginliğe sebep olmuyor ve nemlenmiş yumuşacık bir his bırakıyor. Ben bu maskeden sonra nemlendirici sürmüyorum. İçeriğini ve kullanma şeklini görmek isteyenler alttaki fotoğrafa bakabilir.
nivea derinlemesine temizlik maskesi içeriği
     Cilt bakımı tamamlayıcısı olarak kullandığım maskeleri, gördüğüm yerde alıp denemek gibi bir huyum var. Son gratis alışverişimde de yazısı burada 3 adet yüz ve bir adet göz maskesi aldım. Daha sonra onların yorumlarını da yazacağım. Ama bu maskeyi 2 senedir kullanıyorum ve kesinlikle önerebilirim. 
     Fotoğraftaki maskeyi ikiye böldüm tam kullanacaktım ki yazayım dedim. Bir şeyi kullanırken geliyor aklıma yazmak. O yüzden fotoğrafı da kötü oldu. Kusuruma bakmazsınız değil mi? Sevgiyle kalın...

5 yorum :

  1. kardelen blogda gördüm blog adresini izlemeye alıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende izlemeye aldım. hayırlı olsun yeni bir blog galiba. sevgiler...

      Sil
  2. sizi kardelen blogdan ekledim banada üyeliye beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende hem google+ dan hemde gfc den takipteyim. sevgiler...

      Sil
  3. http://kadinadairherseyvar.blogspot.com/ kardelenden ekledim banada beklerim sevgiler :)

    YanıtlaSil