15 Mayıs 2013 Çarşamba

Kozmetik Blogu Yazmanın Zararları

     Merhaba,
Kozmetik blogu yazmaya başladığımda başıma neler geleceğini bilmiyordum doğrusu.  Blog maceram BB krem araştırmak için internete girmemle başladı. Eh benim gibi okumayı seven biri söz konusu olunca geri dönmek imkansızdı. O blogtan bu bloga gezinip dururken bende yazmalıyım dedim. İyi halt ettin diyorum şimdi kendime. Resmen blog müptelası oldum, günümün yarısını blogları okuyarak geçiriyorum. Gözlerimin etrafında mor halkalar oluştu bilgisayarla fazla haşır neşir olmaktan. Eh takmadım tabi. Ne yaptım dersiniz. Dedim ben bir bloglardan bakayım.  Hangi kapatıcı daha iyiymiş, hangi krem daha etkiliymiş. Allahım ne oluyor bana bağımlı oluyorum galiba:)
Kozmetik blogu yazmanın tek zararı gözlerime olsa keşke. Bir de durmadan içimde büyüyen benim olmalı, benim olmalı diyen bir ses var. İndirimleri bekleyip o sesi tatmin edeyim dedim olmadı ya. Hala bana sesleniyor “al, al, al” diyor durmadan. Sizde duyuyor musunuz o sesi tek bana mı oluyor. Hiç gözü doymuyor içimdeki alışveriş canavarının. Ama o kadar güzel ürünler var ki insan nasıl dayanır bilemiyorum. Altı üstü bir BB krem alacaktım ben bu duruma nasıl geldim Allahım.
Kozmetik blogu yazarı olarak da başlamadım üstelik. Kitap da yazacaktım ben. Hani nerde ömrünü kitap okumaya adamış biri olarak, bir tanecik kitap yorumu yazmış olmam da manidar değil midir? Sonuç: bu kozmetikler beni ele geçirdi. S.O.S  

26 yorum :

  1. O "al, al, al" sesini bende çok duyuyorum bazen haykırıyor resmen. Onun tek çözümü parasız kalmak :) Bende senin gibi bir maskaraya bakim diye girdim blog yazarı olduk çıktık. Seni gayet iyi anlıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok valla o da çzöüm değil. İnsan kredi kartına dadanıyor:)

      Sil
  2. Hahah çok anlamlı manidar bir yazı olmuş bencede her bloğa hitap ediyor :DD

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla canım. Ne olacak böyle halimiz. Bunun bir sonu var mı ki:)

      Sil
  3. Ayy bende ayni durumdayim ya. Bitmek tukenmek bilmeyen bir alisveris istegi duyuyorm. Her seferinde tamam bu son artik alisveris yok diyorm sonrasinda amalar kovaliyor ama istanbula gidince almam gerekenler var , ama bunu cok merak ediyorm , ama indirim var . Resmen bagimli oldum . Olabildigince kendimi frenlemeye calisiyorm ama becerdigim pek soylenemez :)

    YanıtlaSil
  4. evt ya hep bir bahanemiz var. Ne olacak bu halimiz hadi renkli kozmetikler bozulmaz ama benim şimdiden 3 cilt bakım setim oldu hangi birini kullanacağım. Artık para verip aldık zayi olmasın diye oraya buraya sürüp bitireceğiz:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende ayni durumdayim son alisverisimde krem stogu yapmisim resmen ve sadce gunduz suruyorum o kremi. Gece kremlerim baska. Bende evdeki diger kremlerime blog satisi dusunuyorum .)

      Sil
  5. Benim de blog yazmaya başlama sebebim sürekli bloglarda vakit geçirmemdi:) ayrıca içimdeki almalıyım denemeliyim sesini ben de sürekli duyuyorum ve çözümü yok sanırım :) hepimize kolay gelsin :)))

    YanıtlaSil
  6. çok haklısınız.artık çekmecelere sığamaz oldu ürünler.neyse önümüz yaz ve ben biraz dinlendireceğim hem cildimi hemde cebimi.blogunuzu takipteyim bende beklerim:)))
    http://wishingbeauty.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet dinlendirmek lazım. geldim takibe aldım. sevgiler...

      Sil
  7. :))) Çok doğru bir tespit olmuş blog yazmaya başladığımdan beri normalde önünden 10 kere geçip kafamı çevirmediğim şeyleri yana yakıla aramaya ve almaya başladım anlık yaşıyorum resmen .. alıyorum ama kullanırmıyım ne olur ne biter demiyorum :) Bende bağımlı oldum anlayacağın .. Almayım diyorum tutuyorum kendimi şimdi yaz geliyor ee kışın kullandığımız ürünlerin bazıları bronzlaşma ve nem olaylarından dolayı o sıcaklarda cildimize uymuyor yenilerini istiyor yine pamuk eller cebe cüzdana yani :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet ya bir de o var değil mi yaz ayrı kış ayrı:(

      Sil
  8. Al ben den de o kadar, sözde kitap film yazacaktım, gerçi kozmetik ile ilgili bir şey bilmiyorum, bu durumda yazamıyorum. Ama kozmetik blogu okumaktan, yakında yazmaya başlarsam şaşırmayın:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sen henüz okuma aşamasındaysan iyi durumdasın daha:) Bi de liste yapıyorum okurken, alma aşamasını da çoktan aştım. Pek fenaa halim pek

      Sil
    2. Benim de listem var:) Kitap , film, müzik:) Hehe

      Sil
    3. senin ki de güzel. Benim kitap listem de ayrı. Bak iyi aklıma getirdin)sevgiler...

      Sil
  9. o da bişey mi :)) Ben blog okumaya önce modadan başladım sonra da makyajla devam ettim ( kız arkadaşım okurdu ben de oradan bakardım ) Şu an ben bile biliyorum bir çok şeyi. Üstüne bir de gratis bağımlısı olduk iyi mi :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. seni de ilgiyle takip ediyorum fatih:)iyi ki okumakla yetinmeyip blog açmışsın. Sıcakkanlılığınla gönülleri fethettin. kız arkadaşını da izlemeye aldım. Merak ediyorum bu ikiliyi:)sevgiler...

      Sil
    2. Cok iyimis bu yorum :) 'Bir erkegin gratisle imtihani'ni eglenerek okudum :) sevgiler..

      Sil
  10. Aramiza hosgeldiniz o halde :) O al al sesi hic gitmez benim kulagimdan :)

    YanıtlaSil
  11. aynı şey bende de var engellenemiyor o malesef :D
    ojebahcesi.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. engellenemiyor da kısıtlanabilir mi acaba diye düşünüyorum ben bu ara. En azından şimdilik:) sevgiler...

      Sil
  12. Gül Hanımcım ben Özlem yeni adresim burası diğer adresimde sıkıntı olmuş askıya almışlar isimden dolayı

    YanıtlaSil